Brug naar de Eeuwigheid

Mama’s laatste reis

Over het boek

Een afscheid van zeven dagen en zeven nachten. Wat er in die tijd gebeurde, is moeilijk te beschrijven. Het hart is zoveel malen groter dan woorden ooit kunnen uitdrukken, maar toch heb ik geprobeerd een dagboek bij te houden van wat er allemaal in ons kleine paradijsje zich afspeelde. De intense pijn en het verdriet van het naderende afscheid, ook van de zoon in mij die mee aan het sterven was. Het geluk en de vreugde voor mama’s aanstaande hemelgang. De voelbare liefde die we ontvingen van gene zijde, alsmede de ontelbare liefdevolle reacties van de vele duizenden mensen die reageerden als ik weer wat schreef op mijn social media kanaal. Het was zo intens, zo innig, zo overweldigend. In mij stroomde een rivier van tranen, maar tegelijkertijd baadden mijn mama en ik samen in een oceaan van liefde.

In onze ware essentie sterven we niet, zoals we ook nooit geboren zijn.  Ons Zelf overstijgt namelijk de dimensie van tijd en ruimte. We zijn oneindig bewustzijn. Een golf in de oceaan van Liefde. En we zullen de haven verlaten precies op het juiste moment. Zodra we het licht in ons eigen hart hebben gevonden, haar warmte hebben gevoeld, haar schoonheid hebben gezien, hoeven we niet langer meer op zoek naar de hemel. Die hebben we namelijk al ervaren. In ons zelf. Net zoals golven dansen op de eindeloze oceaan, zo ademt het Universele Hart door ons. En net zoals de dageraad de nacht doet verdwijnen, zo zijn wij het Goddelijke Licht dat er altijd is.

‘Brug naar de eeuwigheid’ is een eerbetoon aan mijn lieve moeder, maar tevens ook een geschenk van rust, van vrede en inspiratie, aan allen die hun hart ervoor openstellen. Ontvang het en je zult de onvoorwaardelijke liefde voelen tussen een zoon en zijn moeder. Tussen God en al Zijn kinderen. Ja, tussen ons allemaal…

brug naar de eeuwigheid

€ 25,- | 132 pagina’s. Gebonden.

Boekfragmenten

LIEFDE

Ik vertel je dat liefde alles heelt.

Je reageert voor even niet.

Ik zeg voor even niets

Een traan verschijnt

Je voelt weer iets

Je eigen hart…

DE BRON

Een rivier van tranen mondt uit in de oceaan van liefde.

Daar waar wij altijd mee verbonden zijn.

Onze Bron, ons Leven, ons Zijn.

RUST ZACHT

Ik houd je hand vast.

Ik vang je hart op als het zijn laatste slag slaat.

En ik zal voor altijd samen met je zijn. In onze ziel, jij en ik.

Je bent een engel, mijn engel.

Rust zacht, lieve mama, rust zacht…

HET UNIVERSELE HART

In onze ware essentie sterven we niet, zoals we ook nooit geboren zijn. Ons Zelf overstijgt namelijk de dimensie van tijd en ruimte. We zijn oneindig bewustzijn. Een golf in de oceaan van Liefde. En we zullen de haven verlaten precies op het juiste moment. Zodra we het licht in ons eigen hart hebben gevonden, haar warmte hebben gevoeld, haar schoonheid hebben gezien, hoeven we niet langer meer op zoek naar de hemel. Die hebben we namelijk al ervaren, in ons zelf. Net zoals golven dansen op de eindeloze oceaan, zo ademt het Universele Hart door ons. En net zoals de dageraad de nacht doet verdwijnen, zo zijn wij het Goddelijke Licht.

STORM

Wat het hart breekt is datgene wat het ook opent

De stormen van het leven zijn niet bedoeld om je te breken

Ze zijn er om de muren rond het hart af te breken

Zodat je ware kern kan doorbreken

SCHOONHEID

Ware schoonheid gaat niet om hoe je eruit ziet, welke woorden je spreekt, of de wegen die je bewandelt.

Het gaat om de liefde die je geeft, de parels die je deelt, en de harten die je raakt.

video

× Hoe kan ik je helpen?