Bio

Angelo Meijers | Bio

Door de universiteit van het leven gevormd, van onzeker jongetje naar topsporter en succesvol ondernemer. Als vrijwilliger leiding gegeven aan een centrum voor daklozen, alwaar hij zich eens temeer realiseerde dat hij mensen kon raken in het hart. Naast het schrijven en spreken om mensen te inspireren voelde een gecertificeerde life coach opleiding passend. Al met al is zijn tool box inmiddels rijkelijk gevuld.

Angelo is een wereldreiziger die ook uitgebreid op reis is geweest in zijn innerlijke wereld. Van diepe dalen tot grote hoogtes heeft hij de uitersten in het leven ervaren. Van donker naar licht, van hoofd naar hart en uiteindelijk een mooie balans met beide benen stevig op de grond. Een kleurrijke man met visie en verfrissende ideeën, spreekt makkelijk, verbindt en inspireert.

Angelo praat over de actualiteiten en maakt van daaruit de stap naar wat wij zelf kunnen doen. De soms zo ingewikkeld lijkende wereld weet hij terug te brengen tot een heldere eenvoud. Met  zijn vriendelijke Limburgse accent weet hij recht voor zijn raap, vanuit zijn hart mensen te inspireren en heilige huisjes aan het wankelen te brengen. Niets is wat het lijkt en Niets is onmogelijk!

Inmiddels zijn er zes boeken van zijn hand uitgegeven: over de reis van de ziel, de actualiteiten van de afgelopen jaren, innerlijke kracht, persoonlijke ontwikkeling en rouwverwerking. Na drie engelstalige boeken ‘Journey into the Soul’, ‘The indomidable Silence’ en ‘Cabins in Heaven’ kwam begin 2021 Angelo’s eerste Nederlandstalige boek uit ‘Niets Is Wat Het Lijkt’ waarin zijn visie op de huidige periode wordt weergegeven op een heldere, realistische en humoristische wijze. Begin 2022 is de opvolger uitgekomen “Niets Is Onmogelijk” waarin vooruit wordt gekeken in hoeverre wij als individu en als samenleving een mooiere wereld kunnen scheppen.

In de zomer van 2022 is zijn nieuwste boek verschenen ‘Brug naar de Eeuwigheid’, een boek ter nagedachtenis aan zijn moeder waarin hij op een intieme en toegankelijke manier praat over leven, dood en afscheid. Een boek waarin het thema rouwverwerking naar een hoger bewustzijn wordt getild. Een plek waar schoonheid en dankbaarheid bestaan te midden van verdriet en gemis.

Of het nu een boek, lezing of workshop is, Angelo biedt altijd persoonlijke verdieping en groei, en daarnaast is het nog leuk en boeiend ook! Het is niet altijd makkelijk stevig te blijven staan en vertrouwen te houden. Angelo inspireert om vanuit je eigen kern en waarheid te leven. We zijn samen op pad en zullen een weg vinden door de chaos en verdeeldheid, bruggen bouwen naar een liefdevollere wereld.

 

× Hoe kan ik je helpen?