Coaching

angelo meijers | coaching

Jouw gids, niet jouw meester

Door mijn achtergrond als topsporter en zo’n vijftienjaar een zeer succesvol bedrijf te hebben geleid, weet ik uit eigen ervaring wat het betekent om de top te halen, én er te blijven. Ik weet niet jouw specifieke pad, omdat alleen jij dat kunt weten, noch kan ik het werk voor jou doen. Wel kan ik je helderheid en inzicht geven, alsmede tools aanreiken die je tijdens jouw unieke reis kunt toepassen.

Je kunt mij zien als jouw gids, niet jouw meester. Iemand die het landschap kent waar jij doorheen loopt, die je aanmoedigt, inspireert, en je dichter bij jouw eigen antwoorden brengt. Alles gericht om het beste uit jezelf te laten halen en jouw doelen te bereiken, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Transformationeel coaching

Elke wezenlijke verandering in ons leven wordt voorafgegaan door een transformatie in bewustzijn. Dit geldt zowel voor individuen als voor organisaties en gemeenschappen. Een verruimd bewustzijn leidt tot nieuwe perspectieven en inzichten, nieuwe denk- en emotionele patronen, nieuwe keuzes en gewoontes, nieuwe manieren van leven en werken.

De hoogste vorm van kennis is kennis van het Zelf, de ziel, welke een missie heeft  voor zijn reis hier op aarde. Leer jouw missie kennen en denk, spreek en handel op een manier die in overeenstemming is met wie je in essentie bent.

Je hebt altijd een keuze hoe met iets om te gaan, ongeacht of je de situatie wel of niet kunt veranderen. Je ziet de wereld altijd door de lens van je eigen geest, en jij bepaalt hoe die wordt vormgegeven.

Leer te luisteren naar de stille stem van de ziel en datgene wat tevoorschijn wil komen in jouw wereld, en heb vervolgens de moed en het commitment om datgene te doen wat nodig is.

Leer elke situatie te omarmen in dankbaarheid (in plaats van wegduwen), zodat je de energie en het potentieel ervan kunt transformeren in iets positiefs voor jezelf alsmede voor het grotere goed.

Leer het hart te gebruiken als gids en stuurman, en het hoofd als criticus en analyticus die constant over je schouder meekijkt.

Jouw succes is mijn succes

Ik neem slechts een zeer beperkt aantal coaching-opdrachten aan. Coach-sessies duren veelal een uur en kunnen in persoon plaatsvinden of op afstand (telefoon/on-line). Ik wil je tools geven om succesvoller en gelukkiger te worden in jouw leven. Niet je afhankelijk maken van iets of iemand buiten je, maar je helpen de beste gids voor jezelf te worden.

Ik zeg alleen JA als ik weet dat ik echt iets voor jou kan betekenen, hetgeen we met elkaar vaststellen na afloop van het intake gesprek. Jouw tijd en geld zijn kostbaar, net als de mijne. We gaan alleen met elkaar aan de slag als we beiden het vertrouwen hebben dat onze samenwerking succesvol wordt. Jou zien schijnen in al je talenten is waar ik mijn grootste voldoening uit haal. Jouw succes is mijn succes!

Mijn belofte aan jou

Ik zal je geen identiteit opleggen, maar je uitnodigen het beste uit jezelf te halen. Ik zal je steunen in de zoektocht naar jouw authentieke roeping en missie. Ik zal je helpen het licht te zien en te voelen dat in je eigen hart brandt.

Dit is wat ik je beloof.

Angelo Meijers