Niets Is Onmogelijk

Van Verdeeldheid naar Verbinding

Over het Boek

Het was me het jaar wel, 2021! De wereld werd verder geteisterd door een tsunami aan maatregelen die onze vrijheden en rechten op hun grondvesten deden schudden. Iets wat velen al zagen aankomen, maar de massa helaas nog niet. Vele ogen gingen open en nog meer zullen er volgen in 2022. Het zal niet zonder slag of stoot gaan, en de donkere tunnel zal niet vanzelf licht worden. Maar als genoeg mensen hun eigen lichtje vol aansteken, dan wordt het steeds lichter, zelfs als we nog in de tunnel zitten.

Voor mij was het ook een jaar om niet snel te vergeten. De scheiding van mijn vrouw, het vertrek uit Canada, het achterlaten van mijn beide meisjes, het overgaan van mijn moeder. Ingrijpende gebeurtenissen die hun sporen in mijn hart hebben achtergelaten. Scheuren, maar ook ruimte, waardoor een nieuwe liefde zo maar mijn leven in kon wandelen.

Mijn persoonlijke reis staat naast de turbulentie in de wereld centraal in “Niets is onmogelijk“. Het boek geeft hoop in onzekere tijden en laat beseffen dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben. Het laat ook zien dat de wereldwijde beweging op weg naar vrijheid, vrede en verdraagzaamheid niet te stoppen is. Deze krachtbundel is als een brug naar deze nieuwe wereld. Van verdeeldheid naar verbinding. Samen naar vrijheid. In jou. In mij. In ons allemaal…

 

boeken Niets is onmogelijk

€ 20,- | 260 pagina’s. Paperback.

Boekfragmenten

STILTE

De rust legt zich neder in mijn hoofd

Het vuur brandt welig in mijn hart

Het is stil in mij

De stilte spreekt zijn waarheid

De stilte verstilt het lawaai

Het is stil in mij

De stilte zuivert mijn geest

De stilte omarmt mijn hart

Het is stil in mij 

HET ANTWOORD

Ik denk aan wat komen gaat. Het weerzien met mijn ouders, mijn broer, de vele vrienden die ik nog niet ken. En de events die op mij wachten, georganiseerd door al die prachtige mensen. Zoveel moois om naar uit te kijken. Een lach verschijnt op mijn gezicht. Vreugde en verdriet, ze lopen beide door dezelfde deur. De deur van het hart, de poort naar de ziel. Een gedachte komt omhoog “wanneer ga ik het iedereen vertellen, en hoe dan?” Het antwoord komt niet. Ik laat het maar voor nu. De tijd zal het me wel leren. Zo gaat het altijd.

ZO MAAR

Een heerlijk energieveld vormt zich in de ruimte en strekt zich uit tot ver daarbuiten. Wat ben ik blij om hier te zijn. In een bruin café. Niet aan de haven, wel tjokvol met mensen. Geen afstand, geen regels, geen gedoe. Alleen maar warmte en verbondenheid. Mijn hart maakt vele foto’s. Omdat het zo goed voelt. Omdat mijn hart het nodig heeft. Omdat vele harten het nodig hebben. Wat was het mooi! Wat waren jullie mooi! Dank je wel, namens mijn hart.

NIETS IS ONMOGELIJK

Niets is onmogelijk voor een geest die van geen wijken weet

Niets is onmogelijk voor een hart dat geen angst voelt

Niets is onmogelijk voor een ziel die zichzelf kent

MENSEN

We zijn allemaal mensen van vlees en bloed. We hebben allemaal een hart, een bloedend hart. En we hebben elkaar nodig, nu meer dan ooit. Laten we de strijdbijl begraven, want wij zijn geen vijanden. Laten we weer samen leven, want wij willen niet levend dood zijn. En laten we weer naar elkaar luisteren, want wij willen weer in vrijheid kunnen ademen.

VIDEO

× Hoe kan ik je helpen?