Workshops

angelo meijers | workshops

Voor wie bestemd?

De snel veranderende wereld biedt ons vele innerlijke transformatiemogelijkheden. Door onszelf te ontwikkelen, ons bewustzijn te verruimen, verhogen we de frequentie van ons eigen energieveld en daarmee ook van het collectief bewustzijn. Hierdoor kan ieder van ons bijdragen aan het creëren van een mooiere wereld.

De workshops zijn bestemd voor eenieder die voor verdere persoonlijke verdieping en transformatie gaat. Iedereen die zich wil ontworstelen van oude conditioneringen en beperkende gewoontes, en een nieuwe manier van leven en werken wilt omarmen welke dienend is voor zijn eigen welbevinden alsmede het grotere geheel.

Wat houdt het in?

Praktische, dagelijks toepasbare tools worden aangereikt, met als doel het eigen potentieel steeds meer te ontplooien. De agenda wordt grotendeels door de deelnemers bepaald, doch alles is gericht op het transformeren van bewustzijn. De duur varieert van een halve dag tot een dag, en de groep bestaat uit maximaal 15 personen om het geheel zo interactief en effectief mogelijk te houden.

Wie ben jij? Leef je in harmonie met jouw essentie? Denk je alleen met je hoofd? Of luister je ook naar de wijsheid van je hart? Wat leeft er nu in je? Wat wil je bereiken en waarom? Wat kun je concreet doen? Zomaar een paar vragen die de revue passeren.

Tevens worden tal van universele principes rondom bewustzijn en energie verder uitgediept alsmede concrete stappen benoemt om steeds dichter bij je ware kern te geraken. Je eigen ziel, welke onlosmakelijk verbonden is met de Bron van alle leven.

Wat levert het op?

Wat de workshop jou brengt is afhankelijk van jouw persoonlijke pad, jouw focus en commitment, en wat jij nu nodig hebt op dit punt in jouw leven. Enkele voordelen van een verruimd bewustzijn en het beschikken over enkele tools om met de uitdagingen des levens om te gaan zijn:

  • het versterken van je geestelijke en lichamelijke gesteldheid door een verhoogde weerstand en minder stress
  • het leren transformeren van problemen naar uitdagingen, angst naar vertrouwen, en zorgen naar vrede en harmonie
  • het leren gebruiken van de kracht van de geest en het hart om je dromen en verlangens te manifesteren
  • het leren contact maken met jouw ware kern, je ziel, en van daaruit te handelen
  • het opbouwen van een ‘gereedschapskist’ aan technieken en oefeningen voor het harmonisch functioneren in je dagelijkse leven

We hebben allemaal een oneindig aantal mogelijkheden voor voorspoed en persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn echter soms briljant vermomd als problemen en tegenspoed.

Angelo Meijers

× Hoe kan ik je helpen?