LAAT JE NIET GEK MAKEN…

Chaos is een manier om het bestaande af te breken en ruimte te maken voor iets nieuws. Chaos kan een natuurlijk fenomeen zijn waar het als het ware vanzelf ontstaat, op een organische manier. Zoals een vlinder die uit zijn cocon stapt om helemaal zichzelf te worden. Chaos kan echter ook doelbewust worden gecreëerd door hen die een nieuw normaal willen bewerkstelligen. Dan is het kunstmatig, net als die kunstmatige intelligentie ook niet echt natuurlijk is. En dit is precies wat er nu al een tijdje gaande is.

Chaos over mogelijk nieuwe virussen en schimmels die zomaar een nieuwe gezondheidscrisis kunnen inluiden en waar we ons tegen moeten wapenen. Chaos over de angst voor de voedselvoorziening, voor de stikstofcrisis en de opwarming van moeder Aarde. Angst voor het toenemende geweld op het slagveld van de oorlog en het grensoverschrijdende gedrag van zo’n beetje iedereen die iemand van het andere geslacht alleen al aankijkt laat staan aanraakt. Angst voor ons geld en om alles te verliezen waar we hard voor hebben gewerkt in ons leven. Angst voor vermeend racisme, voor zogenaamde complotdenkers die nog kritisch en onbevooroordeeld nadenken over diverse thema’s, ja zelfs angst voor buitenaardse invasies.

Je verzint het niet maar deze dagen wordt alles gebruikt om de paniekknop verder in te drukken, alles met hetzelfde doel: de mensen verder in angst brengen zodat ze klaar worden gestoomd voor de geplande oplossing. Namelijk een totale controle door de overheid over waar we gaan en staan, wat we mogen zeggen en schrijven, met wie we mogen omgaan en wanneer, waar we ons geld aan uitgeven, en zelfs hoe we onze kinderen moeten opvoeden. Kinderen zijn de toekomstige leiders van de wereld, daarom zijn ze nu een ’target’ van dit macabere spel. Door hun mentaal in een vroeg stadium te “programmeren”, creëer je immers de mindset van de toekomstige generatie leiders. En daarmee giet je dus het nieuwe normaal in cement. Heel slim, maar ook heel donker.

Daarom, doorzie het spel. Laat je niks wijsmaken en ga niet mee in de chaos. Val niet in je angst, maar blijf in vertrouwen. Blijf je verbinden met hen die ook in liefde en vrede blijven. En probeer diegenen die wel in het moeras zijn meegesleurd eruit te halen, want uiteindelijk hebben we elkaar nodig. Bewust worden van wat er gaande is, zowel binnenin als buiten jezelf, is altijd de eerste stap. Vervolgens de benodigde actie ondernemen om vanuit deze chaos een nieuw normaal te creëren die we WEL willen. Een wereld van saamhorigheid, van vriendelijkheid, van bezieling. En dat is mogelijk, kijk maar in jezelf. Ondanks de storm om je heen zijn er momenten dat je innerlijk in vrede bent. En die momentjes kunnen zich verlengen tot dagen, tot weken, ja zelfs tot een heel leven.

Zo kunnen we deze tijd van bewust gecreëerde chaos gebruiken om datgene wat niet werkte in het verleden los te laten en een nieuwe betere toekomst te scheppen. Dat we niet meer terug kunnen naar het oude is wel helder. Laten we daarom al onze effort stoppen in iets moois samen neer te zetten en niet meer mee te gaan in de gekte die men over ons probeert uit te strooien. Niet meer je verliezen in de propaganda machine en je laten meesleuren in het slijk van de onwaarheid. Want wat ze ook doen, niemand heeft de sleutel tot de deur van jouw geluk. Tenzij jij hen die geeft. Doe het niet. Jij bent baas in je eigen huis. Over jouw keuzes. Over je kinderen. En over je eigen hart…

× Hoe kan ik je helpen?